El Port de Tarragona engega la segona edició de la mostra artística Expressa’t en versió nadalenca

La mostra artística Expressa't tornarà a omplir el Port de TGN de música i dansa

El Moll de Costa oferirà diversos espais de la instal·lació com a escenaris de les actuacions

Les festes de Nadal estan cada cop més a prop. És per això que el Port de Tarragona vol tenir planificades les activitats que facin gaudir als tarragonins i tarragonines d'aquesta festivitat.

D'aquesta manera, la mostra artística Expressa't tornarà més forta que mai a finals del mes vinent amb una segona edició ambientada a la celebració nadalenca.

Una mostra artística amb menys d'un any de vida

Després de l'èxit que va obtenir Expressa't durant el mes de maig d'aquest any, el Port de Tarragona ha decidit organitzar una segona edició amb l'objectiu de promoure la cultura al territori i donar èmfasi la tasca que realitzen les escoles, associacions i entitats en l'àmbit cultural en els diferents vessants de dansa, música i altres manifestacions artístiques.

Aquest nou certamen tindrà lloc durant les festes de Nadal, i per tant la temàtica tindrà relació amb aquesta festivitat. Els dies escollits per a les actuacions són el 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre amb tres horaris de les 17, les 18 i les 19 hores.

El Moll de Costa cedirà les instal·lacions de l'interior del Tinglado 1, i els espais exteriors d'aquest, o del Tinglado 2 i Tinglado 3. per a què la mostra artística Expressa't, que va néixer davant les nombroses peticions de les diferents entitats i escoles, pugui dur a terme les celebracions artístiques.

Com participar en el certamen?

Aquelles associacions que estiguin interessades a participar en la mostra artística hauran d'enviar un formulari amb la documentació necessària, publicada a la web del Port, al correu electrònic expressat@porttarragona.cat abans del dia 30 de novembre.

Un cop presentat el formulari, l'organització del Port de Tarragona estudiarà les propostes i escollirà quines seran les escoles i entitats que participaran en la mostra artística Expressa't. Els criteris estipulats són la diversitat de diferents disciplines, el compliment dels requisits i l'ordre d'arribada de la petició.

El pròxim divendres 3 de desembre es farà públic el llistat d'associacions que participaran en aquesta segona edició.