L'edifici del Teatret del Serrallo, a l'antic Pòsit de pescadors

La mostra musical PortAutors/es del Port Tarragona anuncia els sis finalistes

La final de la cinquena edició del certamen se celebrarà el 26 de novembre al Teatret del Serrallo

L’organització de la mostra musical PortAutors/es del Port Tarragona ha publicat les sis propostes finalistes de la seva cinquena edició. Els finalistes són Gabriel Kazz, Ona Mae, Eva Fort, Albert Lax, Hugo Arán i Erin Hyvin, que han estat triats entre una quarantena de propostes presentades. Cal recordar que la mostra, que va néixer l'any 2018, té l'objectiu de descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic.

En aquest sentit, la mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics. El jurat, integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, grups empresarials del management, gestors culturals i grups de programadors, ha triat sis propostes de cantautors/es catalans.

Les propostes, arribades majoritàriament des de Catalunya, són interpretades en diferents idiomes. En aquest sentit, cal afegir que el concurs és una mostra oberta i sense cap mena de restricció geogràfica.

Els cinc premis de la mostra musical PortAutors/es del Port de Tarragona

La mostra musical PortAutors/es del Port de Tarragona, que celebrarà la final el pròxim 26 de novembre, a les 18 hores, atorga cinc premis diferents:

•  Premi del Jurat: Participació en els festivals JaVeus2023, Accents2023, Santa Tecla 2023, Altacústic2023, PortAutors 2023 i l’Espai Kesse 2023.

•  Premi a l’artista local: Premi de formació en producció musical patrocinat per Yamaha Music School Tarragona.

•  Premi del públic: Premi en material d’enregistrament patrocinat per Audio-Technica Iberia.

•  Premi FiM Vila-seca, Fira de música i emergent i familiar de Vila-seca: Premi de la Fira per la participació d’un dels finalistes.

•  Premi Port Tarragona: Premi enregistrament un videoclip d’una cançó d’una persona finalista de PortAutors/es 2022.