mercat

El Mercat del Camp estrenarà nous accessos al setembre

El gran mercat de fruita i verdura a l'engròs del Camp de Tarragona se situa a tocar de la T-11

El gran mercat de fruites i verdures a l'engròs del Camp de Tarragona, el Mercat del Camp, estrenarà nova cara el mes de setembre.  Ja s'estan construint els nous accessos a les naus comercials amb la intenció d'obrir l'espai a nous clients del territori, tal com diversos responsables van avançar a TarragonaDigital.com mesos enrere en aquest reportatge. La imatge més visible, la del nou rètol amb le slletres en gran, ja és visible des de la carretera T-11 que passa a tocar del mercat.

Els treballs de reforma  pavimentaran un nou accés, crearan circuits diferents per a les mercaderies i els clients, refaran i adequaran uns nous aparcaments, canviaran la senyalització i instal·laran una nova marquesina per tal de facilitar l'arribada al complex comercial a l'engròs a tocar de La Canonja. L'Ajuntament de Reus, com a responsable de la seva gestió, assumeix  el cost de les obres, per valor de més de 330.000 euros.

El Mercat del Camp: el segon mercat a l'engròs de fruites i verdures de Catalunya

L'objectiu d'aquestes obres per renovar la imatge i els accessos de l'equipament és modernitzar i dignificar l'entrada a les naus que conformen el conjunt. Es tracta del segon mercat a l'engròs de fruites i verdures amb més volum de moviment, per darrere de MercaBarna, i actualment acull fins a 16 grans empreses del sector. Està en marxa des del 1984.

L'espai frega l'extensió de 20.000 metres quadrats, i es troba a l'epicentre d'un triangle de connexions entre la T-11 —entre Tarragona i Reus—, la carretera cap a la Canonja i, al fons, l'AP-7. Amb la renovació, la intenció és engegar una nova etapa i revitalitzar un punt comercial de referència a la demarcació que els comerciants demanen reforçar amb productes de carn i peix per tal de teixir l'oferta més completa possible.

També et pot interessar