El nou Moll de Balears del Port de Tarragona

El nou Moll de Balears del Port de Tarragona rep per primer cop dos creuers simultanis

La nova infraestructura ja ha rebut cinc creuers en menys d'una setmana

Aquest dijous 4 de novembre, el nou Moll de Balears del Port de Tarragona ha acollit per primera vegada dos creuers simultanis des que es va inaugurar el passat 29 d'octubre. El creuer Hebridean Sky de la companyia Noble Caledonia procedent de Cagliari i destinació Palma de Mallorca, i el creuer SeaDream I de la companyia SeaDream Yacht Club procedent de Cotlliure i amb destinació Alacant són els dos vaixells que la nova infraestructura rebrà simultàniament.

Els vehicles marítims tenen 90 i 104,81 metres d'eslora respectivament, on el primer té una capacitat de 114 passatgers i el segon de 110, tot i que a causa de les mesures per fer front a la Covid-19, han vingut 68 i 36 passatgers respectivament.

A més, s'espera que el divendres 5 de novembre arribi un altre creuer al Moll, el Seadream II de la mateixa companyia que el segon, amb procedència Roses i destinació Barcelona. Aquest té una capacitat de 110 passatgers, però amb 66 turistes a bord.

El Moll de Balears suposa una millora al Port de Tarragona

Aquesta nova infraestructura ha generat una optimització en l'operativa especialitzada en l'arribada i sortida de creuers a Tarragona. Mitjançant el Moll de Balears, el Port vol potenciar a Tarragona com una ciutat atractiva per a les navilieres on els turistes puguin trobar una oferta turística molt bona que li permeti descobrir la riquesa cultural de la regió.

El Port de Tarragona va rebre al mes de setembre un creuer després de 18 mesos

La temporada de creuers al Port de Tarragona va començar el mes de setembre amb l'arribada del creuer 'Bolette' que va ser el primer a arribar a la ciutat després de 18 mesos sense creuers a Tarragona a causa de la pandèmia. Una alarma sanitària que va suposar una aturada de l'activitat creuerística al món.

De totes maneres, el Port ha estat preparat en tot moment per rebre creuers durant els anys 2020 i 2021, i gràcies a aquesta feina prèvia, per aquest final d'any hi ha una previsió d'arribades de fins a vuit creuers, xifra que augmentarà progressivament l'any que ve.

Una destinació excel·lent

La ciutat de Tarragona ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO, fet que provoca que el turisme a la ciutat tarragonina augmenti cada cop més. Per tant, l'objectiu principal és poder oferir un servei de qualitat òptima per les companyies de creuers.