Pla mig del vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès

Teresa Pallarès, Albert Salvadó i David Alquézar, els delegats del govern a les comarques de Tarragona

La falsetana Marta Domènech ha estat nomenada directora general de Turisme

Catalunya ja té nous delegats territorials després de ser nomenats pel Consell Executiu. A la demarcació de Tarragona, ja es va anunciar el nom la diputada Teresa Pallarès per ser la delegada de Tarragona. Ara s'ha nomenat Albert Salvadó com a delegat a les Terres de l'Ebre i David Alquézar al Penedès.

Els nous delegats a Tarragona

La diputada de Junts al Parlament des del 2018, Teresa Pallarès, agafarà el càrrec de delegada del govern a Tarragona. La regidora d'Economia, Coneixement i l'Habitatge a l'Ajuntament de Reus té una gran trajectòria en la política tarragonina. 

Nascuda a Marçà l'any 1964, Pallarès és llicenciada en Ciències de l'Educació i ja havia estat subdelegada del govern espanyol (PSOE) a Tarragona del 2008 al 2011. Va ser militant del PSC fins al 2012. 

Teresa Pallarès en primer pla
Teresa Pallarès, delegada del govern a Tarragona | Àngel Ullate

A les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó serà el delegat del govern. Nascut a Amposta l'any 1969, és tinent alcalde i responsable de la regidoria d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Ràpita des del 2015. 

És enginyer de professió i té un postgrau en gestió directiva. Des de l'agost de 2019, dirigeix l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE). Anteriorment havia estat cap del Gabinet del delegat territorial del Govern, Lluís Salvadó, entre els anys 2006 i 2010.

Albert Salvadó
Albert Salvadó, nou delegat del govern a les Terres de l'Ebre | ERC

El darrer delegat tarragoní és David Alquézar, delegat al Penedès. Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des de l'any 2007, ha estat responsable de la sectorial de política municipal d'ERC Anoia. Actualment és alcalde de Sant Martí de Tous.

David Alquézar, delegat del Govern al Penedès
David Alquézar, delegat del Govern al Penedès | ERC

Marta Domènech, directora general de Turisme

La falsetana Marta Domènech ha estat nomenada com a nova directora general de Turisme. Ha agafat el relleu d'Octavi Bono, que havia ocupat el càrrec durant els últims cinc anys. 

Domènech és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la URV, però té una trajectòria professional vinculada al sector turístic. Des del 2007 és gerent de l'Hotel-Hostal Sport al Priorat i actualment és presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT).


Experta en protocol per la Universitat d'Oviedo i sommelier professional per la Universitat Rovira i Virgili, també és responsable d'Internacional de la Cambra de Comerç de Reus. Lluny de l'apartat institucional, també és patronal de la Fundació Catalunya La Pedrera i membre de la junta directiva del Racc. Anteriorment, entre 1997 i 2004 va directora del departament de Publicitat i Compres a Mango.