Imatge d'una persona amb ordinador.

L'AEQT posa en marxa una borsa amb les ofertes de feina del sector químic de Tarragona

És una de les accions que contemplava el Pla Estratègic AEQT 2021-2023

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha engegat una nova iniciativa durant aquest de maig. Es tracta d'una nova borsa de treball en línia per aglutinar i donar a conèixer les ofertes laborals disponibles al sector petroquímic de Tarragona. 

La borsa que ofereix l'AEQT es pot trobar a la pàgina web del teixit associatiu. En aquesta es poden consultar, en un mateix espai unificat, totes les ofertes laborals que les empreses associades tinguin en cada moment vigents per a les seves instal·lacions de la demarcació de Tarragona.

Per accedir a la borsa també s’ha incorporat un enllaç directe des de la pàgina inicial del web de l’AEQT.

Cartell de la aeqt
L’AEQT posa en marxa una borsa de treball online | Cedida

Les ofertes laborals del sector químic

En el nou espai de l'AEQT, cada companyia pot publicar el títol i una descripció, la ubicació del lloc de treball, així com els requisits i altra formació complementària de cadascuna de les ofertes. Cada una de les publicacions inclou també l’enllaç per tal que qualsevol interessat pugui presentar la seva candidatura.

La posada en marxa d’una borsa de treball conjunta de tot el sector és una de les accions que contemplava el Pla Estratègic AEQT 2021-2023, dins de la línia estratègica referent a 'Impulsar el desenvolupament, captació i retenció de talent'.

Des de la posada en marxa del pla l’any passat, la Comissió Sociolaboral de l’associació ha estat treballant, entre d’altres, en aquesta acció, que finalment aquest mes de maig ha vist la llum.

A partir d’ara, el Camp de Tarragona disposa d’una plataforma on es podran trobar i consultar de manera unificada totes les oportunitats laborals d’un sector amb el potencial del petroquímic, que genera al territori un total de prop de 5.500 llocs de treball directes i de qualitat, amb un percentatge de contractació indefinida del 94%.

Dona mirant per un microscopi
L'espai aglutina les ofertes de feina del sector petroquímic de Tarragona | Getty Images

Nou apartat dedicat també a formació i cursos

En la mateixa línia de fomentar el talent del territori, i d’impulsar la millora continuada, el Pla Estratègic també fa incidència en la formació com a eina fonamental. El sector petroquímic sempre ha estat referent per la seva aposta per la formació (és líder en inversió en aquest àmbit).

Dins d’aquest compromís, l’AEQT també ha posat en marxa aquest 2022 un nou apartat específic, en la seva pàgina web, dedicat a publicitar i aglutinar l’oferta formativa disponible per al personal de les seves empreses associades. Tots aquests cursos i formacions es poden trobar en línia.