Imatge de cues de turistes esperant per facturar a l'Aeroport de Reus, abans de la pandèmia

L'Aeroport de Reus connectarà amb Eivissa dues vegades a la setmana aquest estiu

La connexió s'estrenarà el 22 de juny i es mantindrà fins l'11 de setembre

Les darreres setmanes l'Aeroport de Reus ha anat anunciant les noves rutes aèries per l'estiu d'aquest 2021 i també al llarg de l'any. Les noves connexions han sigut rebudes amb alegria per part dels ciutadans, que veuen l'estiu com una oportunitat per viatjar després de mesos de dures restriccions a causa de la pandèmia. L'última notícia és que Reus connectaria amb les Illes Balears, concretament amb Palma de Mallorca i Menorca. Faltava, doncs, un aeroport balear al qual es pogués volar des de Reus: Eivissa.

Així doncs, l'Aeroport de Reus comptarà aquest estiu amb una nova connexió amb Eivissa, a través de dos vols setmanals operats per la companyia Air Nostrum. Segons ha informat aquest divendres la Diputació de Tarragona, l'obertura de la nova ruta és possible gràcies al resultat del treball conjunt de la taula estratègica de l'Aeroport de Reus.

La connexió entre Reus i Eivissa s'estrenarà el pròxim 22 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins a l'11 de setembre. L’Aeroport de Reus disposarà aquest estiu de quatre noves connexions. Binter enllaçarà amb Gran Canària amb dos vols setmanals durant tot l'any, i des de finals de juny, Volotea operarà dos vols setmanals amb Palma de Mallorca i amb Menorca.

La Diputació de Tarragona ha destacat que amb la represa dels vols regulars, l'aeroport reusenc es posiciona «com un motor per a la reactivació del sector turístic i de l'economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre».