Pla obert d'un tram del corredor mediterrani

Novetats en les obres d'un tram del Corredor Mediterrani: «de manera imminent»

Les obres per passar d'ample ibèric a ample internacional del tram entre Castelló i Tarragona s'adjudicaran ben aviat

Les obres al Corredor Mediterrani continuen avançant a poc a poc. El comissionat, Josep Vicent Boira, ha avançat en les últimes hores que hi haurà unes importants obres en el tram entre Castelló i Tarragona.

En concret, la intervenció que es durà a terme serà per passar d'ample ibèric a ample internacional. Unes obres que, segons el comissionat, s'adjudicaran «de manera imminent» i el seu futur és ben a prop.

En aquest sentit, Boria ha concretat que quan estiguin acabats aquests treballs el trajecte entre Barcelona i València s'escurçarà uns deu minuts.

Alternatives a la línia de mercaderies

El comissionat Josep Vicent Boira ha aprofitat per parlar d'un altre tema rellevant a la xarxa ferroviària de Tarragona. Ha apuntat que l'estudi per cercar alternatives a l'actual línia de mercaderies s'adjudicarà també aviat. Assenyala que l'informe estarà enllestit en un període «d'entre dotze i quinze mesos».

Boira ho ha afirmat des de l'estació de Camp de Tarragona, on ha inaugurat una exposició que commemora els 160 anys de la concessió de la línia entre Tarragona i València.