Un cartell informa als clients les mesures de seguretat adoptades als Cines Yelmo

Ocine manté el cinema obert a les Gavarres, mentre Yelmo tanca les sales del Parc Central

Les dues empreses han decidit tancar sales arreu de l'Estat

Les sales de cinema son un dels espais més perjudicats per la Covid-19 i, ara, han tornat a anunciar el seu tancament sense data de reobertura  fixada. La manca de públic i d'estrenes que serveixin de ganxo per portar gent a les sales, ha fet que Yelmo, líder d'exhibició a Espanya —juntament a Cinesa— amb més de 500 pantalles repartides en 50 complexos cinematogràfics, i Ocine, amb 21 cinemes arreu del territori, hagin decidit tancar alguna de les seves sales temporalment, almenys durant 15 dies degut a la pandèmia. 

Yelmo  té cinemes en 23 àrees metropolitanes de diferents ciutats de l'Estat, un d'ells al Parc Central de Tarragona, i ara mateix, a la seva pàgina web, només es permet comprar entrades per a Madrid i las Palmas de Gran Canaria. En aquest sentit, al centre comercial tarragoní ha quedat tancat. El 17 de gener, però, ja es va anunciar el tancament de 17 cinemes i, abans d'acabar el mes, s'han quedat només amb 10 cinemes oberts dels 51 que hi ha arreu de l'Estat. 

D'altra banda, Ocine  també ha confirmat que tanca almenys els pròxims quinze dies alguns dels seus cinemes. Dels 11 que té a Catalunya, només mantindran oberts els de Badalona, Granollers i el de Tarragona, a Les Gavarres. Aquí podeu consultar setmanalment la cartellera amb les estrenes que es poden veure a Ocine Tarragona. Segons assegura la responsable de màrqueting d'Ocine, Laia Marsal, a l'agència EFE «es tanca per poder tornar amb més força» i, confien tornar a la primavera «quan les roselles tornin a florir».