Imatge d'un vaixell de contenidors al Moll d'Andalusia del Port de Tarragona

Busquen 50 persones per a treballar a les instal·lacions del Port de Tarragona

Adecco seleccionarà 25 conductors i 25 operaris de trinca i destrincament

L'empresa Adecco busca persones per a treballar a les instal·lacions del Port de Tarragona. En els pròxims dies, seleccionaran un total de 50 empleats per a ocupar dues places diferents. Concretament, es tracta de 25 conductors i 25operaris de trinca i destrincament.

Unes contractacions que s'estan fent a través d'Adecco, els líders mundials en la gestió de recursos humans, i ofereixen aquesta cinquantena de llocs de treball.

Els treballadors que s'estan buscant han de tenir imprescindiblement disponibilitat i flexibilitat horària i incorporació immediata. Els nous empleats hauran de treballar els dies que hi hagi entrada de vaixells i la seva operativa.

Els horaris, depenent les necessitats, seran de torns de 8 a 14 hores; de 14 a 20 hores; de 20 a 2 hores; o de 2 a 6 hores. Adecco ofereix una remuneració de 120 euros al dia més els complements nocturns, festius, caps de setmana, entre altres.

Les tasques a fer dels treballadors serà fer l'operativa de conducció de vehicles al Port de Tarragona, el transport de la mateixa des de la campa on estan estacionats fins als vaixells corresponents i el trincat i destrincament de vehicles al vaixell.

Per accedir a aquesta feina, no es requereix experiència prèvia i les persones que vulguin accedir a aquestes ofertes hauran de tenir o bé 100 jornals acreditats per Ports de l'Estat, o el certificat professional d'estibador o alguna de les FP industrials que determina el Ministeri de Foment per a la prestació del servei portuari.

Tots els interessats poden enviar el CV i el títol d'FP a adeccotarragona@adecco.com o consultar les vacants disponibles i inscriure's a l'oferta a través de la pàgina web d'Adecco.