Treballador de Mercadona en un supermercat de Barcelona

Mercadona ofereix nous llocs de treballs en supermercats de les comarques de Tarragona

Busca personal en establiments de Tarragona, Reus, Vila-seca, Salou, Cambrils i Creixell

Els supermercats de Mercadona  a les comarques de Tarragona estan buscant nous empleats per ocupar llocs de treball en diverses seccions dels seus establiments. Les ofertes destinades a candidats  per treballar en les seccions de carnisseria, pescateria, panaderia, perfumeria, fruiteria, xarcuteria, neteja, reposició i caixes son a jornada completa o parcial.

Mercadona, en concret, ofereix aquestes feines en establiments situats a Tarragona, Reus, Vila-seca, Salou, Cambrils  i Creixell. Els requisits que demanen son estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), carnet de conduir —només per als llocs de repartiment—, orientació pel servei al client, capacitat de comunicació i treball en equip i motivació per aprendre. 

La retribució mensual per un lloc de treball a jornada completa és de 1.338 euros, mentre que un contracte temporal va des dels 502 fins als 669 euros. A més, inclou la formació pràctica remunerada. Per obtenir més informació de l'oferta de treball a Mercadona es pot trobar al seu portal web, on també es pot inscriure a l'oferta laboral.