El delegat del govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Òscar Peris, al despatx de la delegació, al carrer Sant Francesc de Tarragona.

Òscar Peris demana responsabilitat individual en l'entrada a la fase 1 a la demarcació

El delegat del Govern a Tarragona insta a la cautela per evitar la propagació de nous contagis i un rebrot de casos de coronavirus

El delegat del Govern  a Tarragona, Òscar Peris, fa una crida a la prudència  a tota la ciutadania de la regió sanitària del Camp de Tarragona, coincidint amb l’entrada a la fase 1 del pla de desconfinament  de la població. «És el moment de la cautela, és aquell moment on la responsabilitat de tots i totes podrà fer que sigui un èxit poder passar a la següent fase de desconfinament», recorda el delegat del Govern, el qual insisteix en la necessitat i l’obligació de la població de no relaxar-se després del gran esforç que s’ha fet a nivell col·lectiu per arribar fins aquí. Recorda que ara el que cal és evitar la propagació de nous contagis i un rebrot  de casos de coronavirus.

«Hem de seguir les recomanacions de Protecció Civil, les indicacions de Salut Pública i, sobretot, estar atens a les autoritats locals i municipals», diu el delegat. «Ara tothom ens mira. Ens miren com a referents a nivell de país, ens miren per veure com anirem superant aquesta primera setmana de la fase 1. És un repte, però també una esperança; per tant seguim totes les indicacions, no ens relaxem i mantenim la cautela que ens ha dut fins aquí», conclou Peris.