Imatge aèria del Port de Tarragona

El Port de Tarragona presenta l'oferta i les mesures treballades en una reconeguda fira del món del creuer

La fira Seatrade Cruise Virtual s'ha celebrat del 5 al 8 d'octubre en format virtual

El Port de Tarragona ha participat en la fira Seatrade Cruise Virtual del 5 al 8 d'octubre. L'esdeveniment organitzat per primer com en format virtual a causa de la situació de la pandèmia Covid-19 ha comptat amb l'Autoritat Portuària tarragonina com un participant actiu amb més d'una desena de reunions virtuals i assistint a diverses conferències i trobades en una fira que representa un centre neuràlgic de la comunitat mundial de creuers, carregat de networking, proveïment i innovació.

Un dels objectius principals que té enguany el Port és el desenvolupament i la implementació de noves mesures per adaptar-se i fer un 're-start' al sector turístic de creuers. Per aquest motiu s'ha treballat per una oferta a mig i llarg termini preparant les temporades de 2022 i 2023.

L'equip responsable dels creuers ha volgut potenciar i presentar la seva oferta  i ha treballat per enfortir les relacions per generar oportunitats de negoci. En aquest sentit, valoren la seva participació com una bona oportunitat per parlar sobre els futurs projectes del Port i de futures oportunitats d'escales a la ciutat de Tarragona.

Un altre aspecte que ha destacat l'organisme ha estat la trajectòria del projecte de creuers a Tarragona dels darrers anys amb un augment exponencial de passatgers i la seva aposta amb l'actual construcció del nou moll de Balears. Aquesta nova terminal de creuers, a partir de 2021, podrà rebre quatre vaixells simultanis, amb 16 metres de calat que permetrà l'atracada dels creuers més grans del món.

La situació excepcional de la pandèmia amb el format virtual de la Seatrade Cruise Virtual ha permès arribar a un públic global sense restriccions geogràfiques i, tot i l'aturada de l'activitat, es constata que les empreses es preparen per a la tornada i busquen noves oportunitats.

El Port de Tarragona, en aquesta fira, ha pogut presentar l'oferta i les mesures treballades, per l’equip de professionals, per abordar els reptes i per preparar-lo com a destinació de creuers.