Moll industrial del Port de Tarragona, el punt d'embarcament dels productes de la Petroquímica.

El Port de Tarragona avança pagaments a proveïdors per oxigenar-los

Molts són petites i mitjanes empreses amb dificultats per pagar les seves nòmines

El Port de Tarragona mou fitxa i pagarà  a tots els seus proveïdors en menys d'una setmana. Ha anunciat que la mesura pretén oxigenar les empreses, majoritàriament petites i mitjanes, que en aquests dies veuen sacsejada la seva activitat i poden tenir problemes per pagar les nòmines dels seus treballadors.

Signatura en mà, el Port reduirà el termini legal de pagament de les factures  de 30 dies a només 10, per tal de contribuir a injectar liquiditat a les empreses i pal·liar els efectes negatius de la pandèmia del coronavirusque ja afecta de ple al territori.

«Són moments d'ajudar al màxim, també en l'àmbit econòmic», ha valorat breument a través de les xarxes el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset. En el mateix comunicat, l'Autoritat Portuària confirma que la seva activitat logística i econòmica «funciona amb normalitat», amb la màxima possible, i que el teletreball  està possibilitant que l'estructura organitzativa aguanti forta en aquests dies d'incertesa i confinament.