Imatge del Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

Més de 2.500 persones visiten les exposicions fotogràfiques del Moll de Costa

Les dues exposicions han tingut una gran acollida per part de la ciutadania

Durant el darrer mes d’agost, més de 2.500 persones han visitat les dues  exposicions que han estat obertes al públic als Tinglados 1 i 2 del Moll de Costa.

Per una banda, l’exposició itinerant ‘Indestructibles – Una mirada a la generació del futur a l’Àfrica’, ha rebut des del 30 de juliol i fins al 29 d’agost un total de 1.237  persones. 

'Indestructibles' és una exposició ideada pels coneguts periodistes  i  fotògrafs internacionals, Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez. Un total de 44 imatges de gran format han estat el fil conductor per apropar les històries de les persones protagonistes al públic assistent. 

Les opinions, crítiques i agraïments del públic constaten el gran potencial comunicatiu d’aquesta exposició i el gran valor que tenen els Tinglados per poder acollir aquest tipus de mostres artístiques

Una imatge de l'exposició 'Indestructible'
Una imatge de l'exposició 'Indestructibles' | Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez

Per una altra banda, des del 23 de juliol fins al 5 de setembre, 1.328 persones han visitat el Tinglado 2, on es presentava l’exposició de fotoperiodisme de la 23a edició del premi Mañé i Flaquer. 

Es tracta d’un recull de 48 fotografies de 13 professionals presentades, durant l’any 2020, a la categoria de fotoperiodisme del Premi periodístic Mañé i Flaquer.

En aquest cas, 13 imatges - algunes d’elles publicades a mitjans internacionals - congelen records i imatges que perduraran en el temps. 

L’organització del  Port de Tarragona agraeix a la ciutadania l’interès que mostra  per aquest tipus d’exposicions. D’aquesta manera, no només consolida l’espai del Moll de Costa com a ‘Rambla de la Cultura’  de Tarragona, sinó que reforça i empeny el compromís social i cultural del Port Tarragona.