El pont mòbil del Port de Tarragona

El Port de Tarragona debatrà sobre el futur del sistema portuari durant el mes de juny

L'organisme organitza tres jornades centrades en la ciberseguretat, l'àmbit jurídic i la gestió d'emergències

L’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) esdevindrà el pròxim mes de juny punt de trobada sobre el futur del sistema portuari amb l’organització de tres jornades de diferents temàtiques com són la ciberseguretat, l'àmbit jurídic i la gestió d’emergències. Totes aquestes trobades tindran com a escenari el Tinglado 1 del Moll de Costa, un espai especialment capacitat per rebre aquest tipus d’actes.

'Enjoy IT', cinquena edició de les Jornades TIC i de Ciberseguretat

La primera de les trobades organitzades pel Port de Tarragona serà la cinquena edició de l''Enjoy IT', les Jornades TIC i de Ciberseguretat que organitzen conjuntament les autoritats portuàries i l'organisme públic Ports de l'Estat. Se celebraran entre l'1 i el 3 de juny.

Aquestes jornades comptaran amb un programa centrat en quatre grans blocs: Transformació digital en les Autoritats Portuàries, Transport i Logística, Ciberseguretat i Smart Ports —sensorització, intel·ligència artificial, etc.

IX Jornades Jurídiques Internes del Sistema Portuari d’Interès General

La següent cita al Port de Tarragona tindrà lloc el 9 i 10 de juny amb la novena edició de les Jornades Jurídiques Internes del Sistema Portuari d’Interès General. La torbada, que es farà dijous i divendres al matí, comptarà amb set ponències a càrrec de diferents experts en la matèria.

Dijous 9 de juny a la tarda, els assistents a les jornades podran gaudir d'un programa d’activitats complementàries per conèixer de primera mà el patrimoni cultural de la ciutat de Tarragona.

II Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d'emergències a l'àmbit portuari

La darrera de les tres trobades organitzades pel Port de Tarragona seran les II Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d'emergències a l'àmbit portuari, que se celebraran el 16 i 17 de juny. En aquestes jornades tractaran aspectes relacionats amb la gestió d'emergències que tenen l'origen en entorns portuaris.

Així mateix, en el marc de la trobada s'exposaran i analitzaran diferents models de gestió existents en aquests entorns i es duran a terme taules rodones al final de cada jornada per a una posada en comú de diferents experiències i metodologies d'actuació, així com dels nous reptes de seguretat portuària.