L'edifici del Teatret del Serrallo, a l'antic Pòsit de pescadors

El Port de Tarragona posa en marxa la IV edició del PortAutors/es

Les inscripcions es poden fer fins al 20 de setembre

El Port de Tarragona posa en marxa la IV edició de la mostra artística PortAutor/es per oferir noves possibilitats als talents del territori. Un esdeveniment musical que es fa al Teatret del Serrallo i sota la marca cultural de Moll de Costa

La mostra musical, sota el hashtag #PortAutors2021, ja s'ha consolidat després de l'èxit de les tres darreres convocatòries. En totes elles hi ha hagut una bona participació i una bona qualitat musical de les obres presentades.

Alguns dels participants  en passades edicions han destacat el salt qualitatiu en les seves carreres professionals després de participar en la mostra i arribar a ser finalista. A més, també els ha donat la possibilitat per contactar amb nous programadors, managers i periodistes musicals. 

En la quarta edició, les persones interessades poden adreçar-se per correu electrònic a portautors@gmail.com o poden fer la seva inscripció  mitjançant el formulari. Es poden apuntar fins al pròxim 20 de setembre, darrer dia per fer la sol·licitud.

El Port té previst organitzar un esdeveniment final per presentar les sis persones finalistes al públic, sempre que les condicions pandèmiques ho permetin. L'esdeveniment serà el pròxim dissabte 20 de novembre.

Els premis

En aquesta quarta edició s'atorgaran tres premis. El primer, el 'Premi del Jurat' decidirà la persona guanyadora i li oferirà l'oportunitat per participar en cinc festivals del territori l'any 2021: JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutor/es.

A més, hi ha una novetat. Qui guanyi l'esdeveniment, s'inclourà dins la programació de l'Espai Kesse, que es vol sumar a la proposta per donar visibilitat als artistes que aconsegueixin el premi del Jurat.

Les finalistes també optaran al 'Premi del públic'. Aquest s'escollirà mitjançant la votació de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra. El Teatret del Serrallo informarà de les dates en què el públic podrà fer les seves votacions.

Es donarà a conèixer el mateix dia de la final i consistirà a dissenyar material d'enregistrament per la millora de la producció musical que resulti guanyadora.

Per últim, hi ha el 'Premi a l'artista local', que serà triat pel jurat i escollirà la persona millor classificada entre les sis finalistes que sigui de la província de Tarragona. Aquest consistirà en la formació en un dels espais col·laboradors, com és el cas de Yamaha Music School de Tarragona.