Exterior del Tinglado 1 al Moll de Costa del Port de Tarragona

El Port de Tarragona celebra les Jornades TIC i de Ciberseguretat al Tinglado 1

El programa de la cinquena edició d'aquest esdeveniment inclou prop de 25 ponències a càrrec de diversos experts

El Port de Tarragona és l'amfitrió de la cinquena edició de les Jornades TIC i de Ciberseguretat que se celebren el Tinglado 1 del Moll de Costa entre dimecres i divendres. Sota el lema 'Enjoy IT', s'ha dissenyat un programa variat i força atractiu per dur a terme una trobada que s’organitza, de forma conjunta, entre les autoritats portuàries del sistema portuari de l'Estat i l’organisme públic Puertos del Estado.

L'organisme tarragoní ha apostat per trencar amb el disseny i dinàmica d’edicions anteriors i, així, dibuixar unes jornades participatives amb diferents vessants. El president del Port, Josep Maria Cruset, i, el director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, seran els encarregats d’inaugurar la cinquena edició de les jornades.

La cloenda anirà càrrec del president de Puertos del Estado, Álvaro Rodríguez Dapena, conjuntament amb el president Cruset.

Un programa farcit de ponències i activitats

El programa d'actes de les jornades, que es pot consultar clicant en el següent enllaç, inclou gairebé vint-i-cinc ponències, de personal expert en el sector de les noves tecnologies. El programa que estarà centrat en quatre grans blocs: 'Transformació digital en les Autoritats Portuàries', 'Transport i Logística', 'Ciberseguretat' i 'Smart Ports'.

Les jornades compten amb la participació de professionals de reconegut prestigi. En aquest sentit, destaquen les ponències organitzades divendres, a les 12 hores, a càrrec d'Alejandro Ramos, director d’operacions de ciberseguretat de Telefònica Tech, i de Mònica Valle, periodista especialitzada en ciberseguretat i tecnologia. Ambdós ponents han estat premiats per la seva trajectòria.

Activitats vinculades a la ciutat i al territori

Els participants en les Jornades TIC i de Ciberseguretat també podran gaudir de la ciutat i del territori, ja que el programa inclou activitats on podran conèixer la cultura i la gastronomia local. En aquest sentit, aquest dimecres es farà una recepció a l'Hotel H10 Imperial Tarraco i posteriorment es farà un Sopar de Gala, que tindrà com a prèvia una actuació castellera i un maridatge de vins amb pernil i formatge.

Dijous a la tarda els participants gaudiran d'una visita privada i un sopar a Ferrari Land, mentre que divendres es clouran les jornades amb un dinar a la romana, basat en diferents plats de recreació de l'antiga Roma.