Foto de família del lliurament de premis de les Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials

El Port de Tarragona lliura els premis de les Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials

Todos en Azul, la Fundació Miquel Valls, AVISMÓN i l'Associació d'Alzheimer reben 3.000 euros per dur a terme les seves iniciatives

El Port de Tarragona, a través de PortSolidari, ha lliurat aquest divendres els premis de la VII edició de les Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials, dotades amb un total de 12.000 euros. L'acte de lliurament ha comptat amb la participació del president del Port, Josep Maria Cruset, i de les representants de PortSolidari, Nuri Bordas i Coia Escoda.

Els projectes guanyadors de l'edició d'enguany han estat la sala multisensorial 'Sentir' de l'Associació d'Alzheimer, amb Jordi Basora com a padrí; el banc de productes de suport per a persones afectades d'ELA i les seves famílies de la Fundació Miquel Valls, apadrinat per Josep Lluís Díez; el projecte 'Cap persona sola' d'AVISMÓN, amb Coia Escoda com a padrina; i el casal d'estiu de l'autisme de Todos en Azul, apadrinat per Antonio Peco.

Cadascun dels projectes premiats ha rebut 3.000 euros per fer el desplegament durant l'any 2022. L'acte de lliurament ha comptat amb la presència de representants de les entitats guanyadores, els seus padrins, així com familiar de Sílvia Cuesta, que va ser directora d'Organitzacions i Recursos Humans del Port Tarragona i una de les persones impulsores del projecte PortSolidari.

Satisfacció entre les entitats premiades

Josep Maria Cruset i Coia Escoda han agraït la implicació de tot el personal que ha presentat projectes solidaris pensant a augmentar el benestar de diferents col·lectius del territori. Per altra banda, els i les representants dels projectes guanyadors han mostrat la seva alegria per rebre aquest premi que, els permetrà afavorir i millorar la qualitat de vida i potenciar els seus esforços vers el seu entorn solidari més immediat.

Les entitats guanyadores han deixat molt patent l'energia i ganes que tenen per començar a desplegar les seves iniciatives, alhora que també han agraït, sincerament, als seus padrins i padrines per haver donat suport a les seves idees.