Imatge dels guanyadors del concurs de fotografia, acompanyats de representants del Port de Tarragona

El Port de Tarragona lliura els premis del concurs de fotografia 'El Vaixell Arxiu'

El certamen s'emmarca en els actes de celebració de la Setmana Internacional dels Arxius 2021

El Port de Tarragona ha lliurat aquest divendres els premis del concurs de fotografia 'El Vaixell Arxiu', celebrat a través de la xarxa social Instagram. L'acte, que s'ha celebrat a la sala d'actes de l'Arxiu del Port, ha premiat la fotografia 'La proa del vaixell que navega per la història del Port', de Miguel Rodríguez, com a millor fotografia, mentre que la imatge més creativa ha estat per 'Aquest no és el meu vaixell, llamp de rellamp!', de Toni Bonet.

El concurs ha estat emmarcat dins dels actes proposats per l’Arxiu del Port durant la Setmana Internacional dels Arxius 2021, celebrada del 7 al 13 de juny passat. L’acte, celebrat amb totes les mesures de seguretat i higiene contra la Covid-19, ha estat presidit per la directora de Port i Ciutat, Montse Adán, i per la responsable de l’Arxiu del Port, Coia Escoda, que han fet el lliurament dels premis a les persones guardonades.

En ambdós casos, el premi consisteix en el lliurament d’un lot de publicacions del Port, en què s'inclouen el reconegut Atles Històric il·lustrat del Port o la darrera edició de la col·lecció de Saturnino Bellido, un llegat històric que ret homenatge a un dels grans enginyers portuaris del segle XIX.