Imatge de la presentació del cicle musical al Port de Tarragona, hi apareix el cartell amb els 4 representants dels organitzadors al costat

‘Racons de Mar’, el nou cicle musical organitzat pel Port Tarragona, canvia de data

La proposta musical es trasllada íntegrament al dissabte 25 i diumenge 26 de setembre

El nou cicle musical organitzat pel Port  Tarragona‘Racons de mar’, ha hagut de canviar de data per motius climatològics.

Les  condicions meteorològiques previstes pels pròxims dies posen en risc el muntatge i el desenvolupament de l’activitat de forma adequada i, per tant, enfront  d’aquesta circumstància sobrevinguda i aliena a l’organització, s’ha pres la decisió  de forma consensuada amb els artistes, de traslladar el Festival mantenint la proposta musical

Així doncs, els  set concerts i el  taller familiar  que s’havien de dur a terme aquest cap de setmana,  3 i 4 de setembre, a diferents espais de l’entorn del Port de Tarragona, s’ajornen en la seva totalitat pels dies 25 i 26 de setembre.

Les invitacions adquirides es mantenen i serveixen per a les noves dates. Es procedirà a la confirmació de l’assistència. El Port de Tarragona  es posarà en contacte amb les persones que disposin d’invitacions per a confirmar la seva assistència als esdeveniments.

Totes aquelles invitacions que quedin alliberades es posaran novament a disposició del públic el  dijous 16  a les 12.00 hores mitjançant la plataforma Entradium.
 

Programació de ‘Racons de Mar’

— Monkey Jane - Dissabte 25 de setembre 19:00 h Marina Port Tarraco

— Volpini Bros - Dissabte 25 de setembre 20:00 h Marina Port Tarraco

— Ñekü - Dissabte 25 de setembre 21:00 h Marina Port Tarraco

— Paula Valls - Dissabte 25 de setembre 20.30 h Entorn nou edifici APT

— Joan Masdéu - Dissabte 25 de setembre 21:00 h El Teatret del Serrallo 

— El Raconet de la Pèrgola – Espai Familiar 

— Dani Pulmón - Dissabte 25 de setembre 18:30 h Pèrgola del Serrallo

— Taller familiar - Dissabte 25 de setembre de 17:00 h a 19:00h Pèrgola del  Serrallo 

— Manu Guix – Diumenge 26 de setembre 20.30 h Far de la Banya