Imatge aèria de les instal·lacions del moll d'Andalusia del Port de Tarragona

El pas endavant del Port de Tarragona al Saló Internacional de la Logística de BCN

L'organisme organitza vuit conferències sobre el sector durant els tres dies de l'esdeveniment

El Port de Tarragona oferirà un cicle de vuit conferències a la 22a edició del Saló Internacional de la Logística (SIL) que se celebrarà al recinte de Montjuïc, a Barcelona, entre el 31 de maig i el 2 de juny. L’organisme tarragoní, que disposarà d’un estand propi a la fira, fa un pas més enguany, organitzant xerrades relacionades amb el món logístic i la cadena de subministrament.

L'objectiu del Port de Tarragona és potenciar el 'networking' entre els experts i professionals assistents a la fira. El detall de les conferències es pot consultar en el següent enllaç.

Els detalls del cicle de conferències del Port de Tarragona

El primer dia del SIL hi haurà dues conferències, amb Carlos Lázaro, director general comercial de Bergé Gefco parlarà sobre 'Adaptació del Port de Tarragona a les noves necessitats de la logística de vehicles', mentre que Pau Morales, responsable de comercial i desenvolupament de negoci del Port de Tarragona, presentarà la zona d’activitats logístiques (ZAL).

Durant la segona jornada del SIL, el Port de Tarragona tindrà gran activitat amb tres conferències i un Còctel per celebrar el Dia de la Comunitat Portuària de Tarragona. En aquest segons dia, el secretari de Territori i Mobilitat del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín, parlarà sobre 'Digitalització i resiliència en la logística'.

El president del Port, Josep Maria Cruset, serà el protagonista de la segona conferència de la jornada, amb la xerrada 'Disrupció Marítima i perspectives globals'. La tercera cita del dia anirà càrrec de Daniel Allard, Project Development Manager d’EKOL Logistics, qui se centrarà en 'Intermodalitat: clau de l’èxit per a una cadena logística sostenible'.

La darrera jornada del Saló Internacional de la Logística, els protagonistes seran el cap d'àrea de Normativa Marítima i Cooperació Internacional de la Direcció General de la Marina Mercant, Miguel Núñez (''Fir for 55' al sector marítim. Últims avenços'), el director general de Messer Ibèrica a Espanya, Rubén Folgado 'Hidrogen, vector clau de sostenibilitat en la transició energètica' i la professora Roser Galofré ('El consell assessor d’empreses de transport logístic').

El Saló Internacional de la Logística d'enguany mira al futur

Enguany, el SIL se celebra sota el lema 'La logística d'avui i del futur', amb la voluntat de reforçar el pont internacional dels negocis logístics entre Europa, Amèrica i el Mediterrani. Per aquest motiu el Port de Tarragona, en aquesta edició, dona un pas més i vol oferir els seus coneixements i experiències en una fira on la innovació i les noves tendències són crucials.

En aquest sentit, el 90% dels visitants de la fira ocupen càrrecs amb capacitat de decisió de diferents sectors com és el transport, la logística, la distribució, la fabricació, els ‘retallers’ i els serveis derivats.