La sala de conferències del Port de Tarragoan

PortSolidari del Port de Tarragona publica els guanyadors de les Ajudes Sílvia Cuesta

Quatre projectes socials obtindran un premi de 3.000 euros per desplegar les seves iniciatives aquest 2022

PortSolidari de PortTarragona ha publicat la resolució dels quatre projectes socials solidaris guanyadors de la VII convocatòria Ajudes Sílvia Cuesta. Un esdeveniment que es tancarà el pròxim 17 de juny amb les persones que representen les entitats i recolliran el premi de 3.000 euros per desplegar les seves iniciatives aquest 2022.

Els projectes guanyadors han sigut 'Sala Multisensorial. Sentir' de l'Associació d'Alzheimer, apadrinat per Jordi Basora; el Banc de productes de suport per a persones afectades d’ELA i les seves famílies de la ‘Fundació Miquel Valls’, amb el padrí Josep Lluís Díez;  Cap persona sola d ‘’AVISMÓN’, amb Coia Escoda de padrina; i el casal d’estiu de l’autisme de ‘Todos en Azul’, apadrinat per Antonio Peco.

Tots els projectes que s'han presentat a la convocatòria compleixen amb els requisits establerts a les bases de la convocatòria amb un denominador comú: donar suport a projectes i activitats solidàries en àmbits d'actuació d'inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la salut i l’educació a entitats sense ànim de lucre.

La setena edició es va obrir el passat 22 de març i fins al 29 d’abril les persones i entitats interessades podien presentar les seves iniciatives.

PortSolidari-PortTarragona agraeix a totes les persones, entitats i associacions que han participat en aquesta convocatòria presentant els seus projectes, així com als seus padrins i padrines que han donat suport i defensat les idees de les iniciatives solidàries.

L'acte de lliurament de premis

La sala de conferències del Port de Tarragona serà l'escenari on es durà a terme l'acte oficial de lliurament de premis als projectes guanyadors. Es farà el pròxim 17 de juny, a les 12 del migdia.

El lliurament de les ajudes anirà a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, la junta de PortSolidari i familiars de Sílvia Cuesta.

Cal recordar que aquestes ajudes a projectes socials pren el nom de Sílvia Cuesta com a homenatge a la directora d’Organitzacions i Recursos Humans que va tenir el Port de Tarragona i una de les persones impulsores del projecte PortSolidari.