Imatge d'una classe d'un dels cicles formatius de grau superior de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació

Preinscripció als graus superiors de les Escoles d'Art i Disseny: del 25 al 31 de maig

Els centres de la Diputació a Tarragona i Reus ofereixen una dotzena de cicles de grau superior de cara al pròxim curs

La Diputació de Tarragona ha anunciat que la preinscripció per a estudiar algun dels cicles formatius de grau superior que ofereixen les Escoles d'Art i Disseny de Reus i Tarragona es farà entre el 25 i el 31 de maig. En aquest sentit, l'ens supramunicipal ha explicat que el tràmit es farà preferentment per via telemàtica mitjançant el següent enllaç, tot i que també serà possible fer-ho presencialment amb cita prèvia.

En aquest sentit, la Diputació ha explicat que la preinscripció és un tràmit obligatori tant per aquell alumnat que té una titulació que li permet accedir directament als estudis com per aquells que ja han realitzat les proves d’accés. Els interessats poden consultar totes les exempcions que permeten l'accés directe als cicles de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació, així com informar-se sobre els resultats de les proves d’accés al web d'Educació.

Una vegada fets aquests tràmits, els alumnes que reuneixin els requisits obligatoris i siguin admesos podran formalitzar la matrícula definitiva durant el mes de juliol.

Set cicles formatius de grau superior a Tarragona i altres quatre a Reus

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior, entre ells els d'Animació, Gràfica Publicitària, Gràfica Interactiva, Il·lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur i Joieria Artística. A l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus s'hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d'obres de decoració, i un cicle de Videojocs i entorns virtuals.

L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, que es poden consultar a través del següent enllaç, és de referència a la demarcació perquè ofereixen una preparació i qualificació professional.

En aquest sentit, la dotzena de cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny, amb una durada de dos cursos acadèmics, tenen com a principals objectius despertar el talent de l'alumnat i preparar-lo per al món laboral.