Caseta de l'ONCE

El 'Cuponazo' de l'ONCE reparteix mig milió d'euros a les comarques de Tarragona

S'han repartit 10 cupons a Segur de Calafell i 10 més a Salou

La fortuna arriba de nou de la mà de l'ONCE a les comarques de Tarragona. En el sorteig del 'Cuponazo' de divendres, 1 d'octubre, es van repartir mig milió d'euros en dues localitats tarragonines.

Olga Navarro, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Segur de Calafell. Ho ha fet des del punt de venda ubicat al carrer Baixador, número 100, al Mercat setmanal de divendres. I el venedor d'il·lusions Salvador Torres va portar la sort a Salou des del punt de venda ubicat a la plaça Europa, número 1.

Olga i Salvador, totes dues persones amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE van repartir cadascú 250.000 euros. Això va ser gràcies a 10 cupons premiats en cada lloc i, en total, van repartir mig milió d'euros. El número era 56084.

Segur de Calafell pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que  presta serveis personalitzats a 785 afiliats i afiliades i compta amb 168 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

I Salou pertany a l’agència de l’ONCE a Reus, que presta serveis personalitzats a 441 afiliats i afiliades i compta amb 72 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

L'ONCE ja ha repartit 39 milions d'euros en premis a Catalunya

El ‘Cuponazo’ de l'ONCE ofereix els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres més sèrie de 9 milions d'euros. També hi ha sis segons premis de 100.000 euros a altres tantes extraccions, també amb sèrie.

Si s'opta pel ‘Cuponazo’ XXL, per cinc euros, el premi puja a 15 milions i 200.000 euros, respectivament. A més, es poden guanyar 134 premis de 25.000 euros a les 5 xifres del primer premi, que creixen fins a 40.000 euros al cupó en l'opció XXL. 

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.