María Jesús Fernández Rico, venedora de l'ONCE a Tarragona

El 'Cuponazo' de l'ONCE deixa un premi milionari a Tarragona

A Cambrils també ha esquitxat part del premi de l'ONCE

La ciutat de Tarragona està d'enhorabona. El 'Cuponazo' de l'ONCE ha caigut al centre de la ciutat i s'han repartit onze milions d'euros, repartits entre un cupó premiat amb nou milions d'euros, un altre amb 40.000 euros, 79 més agraciats amb 25.000 euros de premi cada un i múltiples cupons premiats amb 150 euros.

La venedora de l'ONCE María Jesús Fernández Rico ha estat qui ha portat la sort a Tarragona. Només fa dos anys que reparteix il·lusió entre els veïns del centre de la ciutat. Just abans de la pandèmia va començar a treballar des del quiosc ubicat a la cruïlla entre els carrers López Peláez i Rovira i Virgili.

«Estic desitjant sortir demà al matí a veure als meus avis i felicitar-los per la sort que han tingut», ha dit referint-se carinyosament a alguns dels seus clients. Just abans de confirmar que els guanyadors són «clients habituals del dia a dia, juntament amb treballadors de l'hospital, d'alguns bars i gent del barri per qui me n'alegro molt perquè sempre parlem dels seus éssers estimats, dels fills i dels nets».

María Jesús és de Sevilla i fa 21 anys que viu a Tarragona. Ha assegurat que els premis estan molt repartits entre els seus clients habituals. Els del bar Diamo, a prop de la rambla del barri de Sant Pere i Sant Pau, altres bars de la zona, treballadors i visitants de l'hospital Monegal, que estan molt a prop.

A més, alguns cupons també han viatjat fins a Roda de Berà, on hi ha un grup de clients especialment del 'Cuponazo' del divendres.

«Demà no pararé de rebre felicitacions, mentre segueixo repartint il·lusió. Sabia que un dia d'aquests la faria ben grossa», ha conclòs.

175.000 euros a Cambrils

No només ha esquitxat el 'Cuponazo' de l'ONCE a Tarragona. A la Costa Daurada també hi ha hagut diverses persones afortunades que s'han endut un bon premi del sorteig d'aquest divendres.

En concret, ha estat a la localitat de Cambrils, on la venedora, María Navarrete Torralvo, ha repartit set cupons premiats amb 25.000 euros cada un.