Imatge de PortAventura World

El Govern anuncia la data d'obertura dels parcs d'atraccions a Catalunya

PortAventura i el Tibidabo podrien reobrir les portes a partir del 9 de maig

Llum verda. El Procicat  ha aprovat en la reunió d'aquest matí que els parcs d'atraccions de Catalunya, PortAventura  i el Tibidabo, puguin reobrir a partir del pròxim 9 de maig.

Després de mesos d'inactivitat a causa de la pandèmia, els parcs temàtics tenen l'autorització per reobrir. Això, però, pot tardar uns dies i que l'obertura dels parcs sigui més tard tot i l'aprovació. El principal motiu és que els treballadors dels parcs d'atraccions estan en ERTO i, per poder tornar a reactivar-ho tot, cal un temps per donar-los altre cop d'alta.

PortAventura, tancat des de l'octubre de 2020

PortAventura va tancar el passat 16 d'octubre de 2020, amb una previsió per reobrir al cap de pocs dies, en acabar les restriccions que hi havia en aquell moment. Des de llavors, s'han anunciat diverses dates per obrir portes, però en cap d'elles s'ha pogut materialitzar. 

Es va renunciar a la campanya de Halloween per poder obrir per Nadal, però finalment es va donar la campanya per acabada, centrant els esforços per la campanya del 2021 que havia de començar el 27 de març. Les mesures que hi ha des de llavors no han permès obrir el parc temàtic i ara sembla que comencen a veure la llum.