Imatge d'una de les activitats de Nadal al Moll de Costa del Port de Tarragona

Música, màgia, espectacles i tallers omplen el Moll de Costa fins al 30 de desembre

Les activitats programades pel Port de Tarragona per 'Un Nadal de Somni' es concentren, aquests dies, al Tinglado 1

El Moll de Costa del Port de Tarragona continua la seva programació de Nadal amb actes per a grans i petits. Entre el 27 i el 30 de desembre es concentren la majoria d’activitats programades per 'Un Nadal de Somni', coincidint amb les visites al Magatzem Reial, una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i que l’any passat va rebre la visita de gairebé 10.000 persones al Refugi 1.

El magatzem dels Reis d'Orient estarà obert de les 10 a les 13.30 hores i de les 16 a les 20 hores i cal reservar les invitacions a través del web entrades.tarragona.cat.

El Tinglado 1, punt neuràlgic

El Tinglado 1, seu principal dels actes durant aquests dies, serà l’escenari, durant els matins, de diversos tallers: Jocs artesanals de fusta —on es podrà jugar al 4 en ratlla, al menja boles, tir d’anelles, tir de boles, trencaclosques i jocs de taula—; Espai de taller creatiu per gaudir en família, per aprendre a fer tatuatges i xapes; Taller de circ, amb la Cia. Passabarret, on els participants es convertiran en funambulistes, malabaristes, equilibristes i molt més, i l’Espai Nadó, una novetat d’enguany per donar servei a les necessitats dels més petits.

A més, a partir de les 12 hores, al mateix espai, es proposa cada dia un espectacle diferent, amb contes, animació, música i teatre, entre d'altres propostes.

Tardes musicals

El Port de Tarragona ha programat també diversos concerts al Tinglado 1, un d'ells, aquest divendres 30 de desembre, amb la Billy Boom Band que oferirà música rock per a totes les edats. Per complementar aquests espectacles, la mostra ‘Expressa’t’ torna en la seva quarta edició i se centra en corals i formacions musicals corals a partir de les 19 hores a la placeta del Tinglado.

Els tallers també tindran protagonisme a les tardes: pinta-cares nadalenc, tallers de màgia, de circ, de jocs de fusta, tallers creatius... I, a més, un espectacle de màgia amb el Mag Stigman el dimecres 28 i l’espectacle de titelles amb cançons conegudes pels més petits 'Nil i la casa de xocolata', el dijous 29 de desembre.

Passejos màgics a la Golondrina dels Reis Mags

Una altra de les activitats que el Port de Tarragona ha programat per aquests dies són els passejos amb la Golondrina dels Reis, una oportunitat única per fer una passejada en l’embarcació que porta als Mags d’Orient fins a la ciutat. Les entrades per a aquesta activitat, que es durà a terme del 27 al 30 de desembre, amb viatges a les 12 hores i a les 13 hores, es poden reservar a www.entradium.com.

La placeta del Tinglado també serà, durant aquests dies, un espai per visitar i per gaudir dels millors vermuts, cerveses, vi calent, tast de vins... en el Nadal Gastronòmic, una iniciativa coorganitzada pel Port, l’Ajuntament, la Bodega Gerard i la DOTgn. Aquest espai estarà obert al migdia (12-14 hores) i a la tarda (18-21 hores).

Espectacles itinerants

Els espectacles no es faran només al Tinglado 1. Els visitants del 'Passeig dels Estels' podran gaudir d’espectacles de carrer. 'Els fabricants de caramels', un muntatge de titelles gegants manipulades pels personatges d’una màgica fàbrica d’aquestes llaminadures, es podrà veure dimarts 27 desembre al Moll de Costa.

I divendres 30 desembre arribarà el passa carrers de Cavallets de Mar, un espectacle de llum on els cavallets de mar acompanyaran els visitants per dir adeu als dies intensos del Tinglado i tota la feina que seguiran fent els patges dels Reis Mags fins a la seva arribada. Serà a partir de les 19 hores i, a continuació, arribarà el piromusical, un castell de focs molt especial amb la música més nadalenca.