Estacio Autobus Tarragona

Els abonaments de transport públic del Camp de Tarragona, un 2% més cars a partir de l'1 de gener

L'ATM acorda l'increment de taxes dels abonaments en el darrer Consell d'Administració de l'any

Els abonaments del transport públic del Camp de Tarragona seran un 2% més cars a partir de l'1 de gener del 2020. Així ho ha decidit el darrer Consell d'Administració de l'Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) de la demarcació aquest dimecres, després de mantenir les tarifes congelades des de l'any 2014. La revisió s'ha decidit després de confirmar que l'ús d'aquests abonaments regulars i mensuals ha crescut de forma progressiva durant els darrers mesos.

També s'ha decidit pujar prop d'un 3% el preu de les targetes senzilles, recarregables, sense sistema de contacte; i s'ha aprovat que la primera targeta T-12 passi a ser d'expedició gratuïta per als usuaris. Les novetats han arribat en una reunió de la qual s'esperava, principalment, el balanç de la mobilitat i de l'ATM  de l'any 2019, on ha crescut el nombre d'usuaris del transport públic a les comarques del Camp de Tarragona.

El transport públic del Camp de Tarragona ha sumat 600.000 nous usuaris durant el 2019

L'ATM, que ha habilitat un cercador web per tal que els usuaris puguin descobrir quina és la tarifa disponible que més s'adapta a les seves necessitats, ha tancat els números d'un 2019 que s'acomiada amb un creixement del 2,9% dels usuaris del transport públic respecte a l'any passat —uns 600.000 passatgers més— i amb la previsió d'haver mogut a poc més de 21,6 milions de viatgers arreu del territori. La mesura afectarà els títols i abonaments dependents de l'ATM, centrada principalment en autobusos interurbans i viatges de tren.

També et pot interessar