Imatge d'alguns dels professionals sanitaris que administren les vacunes al Palau d'Esports de Tarragona

El punt de vacunació del Palau d'Esports de TGN supera les 200.000 dosis administrades

L'espai va començar a administrar vaccins a la població el passat 30 d'abril

El centre de vacunació massiva de Tarragona, ubicat al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània, ha superat aquest cap de setmana les 200.000 dosis administrades de vacunes contra la Covid-19. Així ho ha anunciat en una publicació a la xarxa social el Departament de Salut, que ha volgut donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible: usuaris, infermeres, TCAI, administratius, personal de vigilància i serveis i personal de neteja.

En aquest sentit, cal recordar que el punt de vacunació massiva del Palau d'Esports de Tarragona es va posar en marxar el 30 d'abril, amb un espai de 1.500 metres quadrats amb 24 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona de descans un cop administrada la vacuna i un espai per atenció mèdica. La capacitat d'administració és de 21.000 dosis per setmana.

Altres punts de vacunació al Camp de Tarragona

A més del punt de vacunació massiva del Palau d’Esports Catalunya, la Regió Sanitària Camp de Tarragona compta amb altres tres punts intermedis de vacunació massiva amb una capacitat inferior de vacunació. Aquests punts són el pavelló Joan Ortoll de Calafell, la sala Kursaal de Valls i el Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus, que es van posar en marxar entre els mesos d'abril i maig.