Exterior del Tinglado 1 al Moll de Costa del Port de Tarragona

El Port de Tarragona se suma a la solidaritat amb el poble d'Ucraïna

PortSolidari impulsa la campanya 'Recollida solidària Ucraïna' al Tinglado 1 i al Museu del Port

La demarcació s'ha bolcat amb el poble d'Ucraïna, que des de fa una setmana pateix la invasió per part de l'exèrcit rus, que ha bombardejat i atacat diverses ciutats del país, provocant la fugida de milers de persones. En aquest sentit, des del Port de Tarragona, a través de PortSolidari —un grup format per treballadors de l'organisme—, s'ha engegat la campanya 'Recollida solidària Ucraïna'.

Aquesta campanya, que té l'objectiu de fer costat i donar suport al poble ucraïnès, s'ha iniciat aquest dijous i s'allargarà fins al pròxim diumenge 20 de març. La iniciativa consisteix a recollir productes de primera necessitat, especialment per als infants, com productes per alimentació infantil —llet en pols, cereals, farinetes—, bolquers, així com medicaments bàsics.

Tot i això, els responsables de PortSolidari, que compten amb la implicació i el suport dels veïns del Barri del Port i del Serrallo, estan oberts a tota mena d'aportacions, com poden ser aliments i roba d'abrigar, especialment mantes, edredons o sacs de dormir.

Tres punts de recollida

PortSolidari ha habilitat tres espais per fer la recollida d'aquests productes de primera necessitat. El primer espai és el Tinglado 1 del Moll de Costa, en horari de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores i els diumenges i festius, d'11 a 14 hores. El segon espai també està ubicat al Moll de Costa i és el Museu del Port. L'horari de recollida és el mateix que al Tinglado 1.

Finalment, el tercer lloc de recollida és el vestíbul de la seu administrativa del Port de Tarragona, on tota la plantilla de l'organisme pot participar i fer les seves pròpies aportacions.