Pla obert de la restauració al Parc Central de Tarragona, reoberta

Els negocis de restauració del Parc Central de Tarragona tornen a obrir sis mesos després

La flexibilització de les mesures també autoritza la reobertura dels establiments de més de 800 m2, com algunes de les botigues de roba més populars del centre comercial

Després de sis mesos de tancament forçat, els deu negocis de restauració del Parc Central de Tarragona han pogut tornar a pujar la persiana a primera hora d'aquest dilluns, 26 d'abril. La flexibilització de la normativa del PROCICAT  els autoritza a fer-ho, i d'aquesta manera equiparar-se als establiments  del seu sector que operen a peu de carrer des de fa unes setmanes. En aquest cas, els horaris  que podran fer servir són exactament els mateixos.

El gerent del Parc Central, Miguel Ángel González, s'ha mostrat aquest matí satisfet amb la recuperació «d'un important multiplicador econòmic» per al centre comercial, «no només pel fet d'atraure clients o fer més agradable les visites, sinó també per crear llocs de treball estables», aprofitant el fer que la restauració del  Parc Central no té un caràcter estacional.

Per a González, la recuperació de l'activitat de restauració  esdevé una bomba d'oxigen per als més de 200 treballadors  del gremi «que portaven més de mig any patint les greus conseqüències» del tancament.

De manera simultània, el nou PROCICAT també autoritza la reobertura de les  superfícies comercials de més de 800 metres quadrats que fins ara no podien obrir, i que en el cas de Parc Central es tradueixen en botigues de roba populars com Primark, Zara, H&M, Pull and Bear o Massimo Dutti, entre d'altres.

El punt final a la limitació  també facilita la seva reobertura a partir d'aquest dilluns, si bé amb un aforament limitat  al 30% com en la resta de serveis del centre comercial. González també ha fet una valoració positiva de la desaparició del  confinament comarcal, que creu que podria servir per reactivar la clientela de les comarques pròximes a Tarragona, i des del centre han confirmat que l'horari dels comerços  del Parc Central es manté, de dilluns a dissabte i de 09.00 a 21.00 hores.