Els grans xefs a la gala de la Guia Repsol

La gastronomia tarragonina d'enhorabona: quatre restaurants sumen un Sol Repsol

La Guia Repsol ha fet entrega dels Sols Repsol d'aquest 2022 | També s'han sumat noves recomanacions a la seva llista de restaurants

Els millors cuiners de cada racó d'Espanya s'han reunit de nou a la 'Gala Soles Guía Repsol 2022'. Una trobada que ha tingut una primera part al voltant de les taules del restaurant Alameda i ha acabat amb l'entrega dels nous 'Soles Guía Repsol 2022' al Teatre Victoria Eugenia de Sant Sebastià.

'Llega el plato fuerte' ha estat el lema de la trobada culinària on s'han presentat un total de 97 Sols aquest 2022. Un reconeixement que n'ha deixat quatre en restaurants de les comarques tarragonines.

Amb les noves incorporacions, Catalunya suma un total de 99 restaurants reconeguts per la Guia Repsol: deu amb Tres Sols, 23 amb Dos Sols i 66 amb Un Sol.

Tarragona estrena 4 Sols Repsol

La gastronomia de les terres tarragonines està  d'enhorabona. La Guia Repsol repartia els seus Sols, on 83 restaurants s'han estrenat en aquest univers. Un reconeixement a l'esforç del dia a dia a la cuina.

Entre els restaurants que s'han estrenat als Sols Repsol n'hi ha quatre de les comarques de Tarragona. L'AQ de Tarragona, governat per Ana Ruiz a la cuina i Quintín Quinsac a la sala; el Deliranto de Salou, que ja té una Estrella Michelin i està regentat per Josep Moreno; El Terrat de Tarragona, que l'encapçala el jove Moha Quach des de 2018; i L'Antic Molí d'Ulldecona, amb una Estrella Michelin i dirigit per Vincent Guimerà.

Uns reconeixements a establiments tarragonins que fan sumar el total a onze restaurants que ja tenen almenys un Sol Repsol. El Celler de l'Arbocet de Riudoms; Ferran Cerro de Reus; Miramar de Cambrils; Rincón de Diego de Cambrils; i Villa Retiro de Xerta, que en tenen un, i Can Bosch de Cambrils; i Les Moles d'Ulldecona, amb 2 Sols Repsol.

En una altra secció, la Guia Repsol fa noves recomanacions a la seva llista de restaurants. A les comarques de Tarragona també hi ha hagut novetats per a degustar.

Entre totes aquestes destaca el restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant, que té una Estrella Michelin. També hi ha Bruixes de Burriac d'Altafulla; El Celler de l'Aspic de Falset; El Llagut de Tarragona; L'Algadir del Delta d'Amposta; i La Llotja de l'Ametlla de Mar.