Carnaval Tarragona 2020: L'espectacular Rua de l'Artesania en imatges!

El Camp de Tarragona s'acomiada de les rues del Carnaval 2020

Recollim les millors imatges del cap de setmana de Carnaval

Les comarques de Tarragona han posat punt final al cap de setmana gros del Carnaval. Els actes, però, encara no han acabat. Tradicionalment, el dilluns o dimarts de Carnaval se celebra la vetlla del difunt Carnestoltes. Finalment i segons la tradició, el Dimecres de Cendra és el dia del final del regnat del rei Carnestoltes, quan és enterrat. A més, diversos pobles tarragonins celebren el seu Carnaval el cap de setmana vinent, per tal de no coincidir amb els de les ciutats.

Els actes de Carnaval d’aquest cap de setmana ens han deixat espectaculars imatges, immortalitzant aquests dos dies de festa intensa. Els sensacionals vestits del Carnaval de Tarragona a la Rua de l’Artesania i la Rua de Lluïment; la gresca pels carrers de Reus; el multitudinari Carnaval de Torredembarra que enguany ha superat les expectatives, o el tradicional Carnaval Xurigué de Calafell. A continuació us deixem amb un recull de les galeries de fotos dels diferents actes de Carnaval que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana.

Les galeries de fotos del Carnaval 2020 al Camp de Tarragona:

Carnaval Tarragona 2020: Les millors fotos de la Baixada del Pajaritu!
La Baixada del Pajaritu és un dels actes més gamberros del Carnaval de Tarragona | Àngel Ullate

Tarragona va començar el dissabte de Carnaval de la manera més divertida, amb la Baixada del Pajaritu, el concurs de disfresses i andròmines caracteritzat per la sàtira i la crítica a l'actualitat. A la tarda va arribar el torn de la Rua de l'Artesania, amb més de 20 comparses que hi van participar i desfilar pel centre de la ciutat. Diumenge a la tarda va ser el torn de la Rua de Lluïment, amb les comparses més espectaculars d'aquest any. 

Carnaval Tarragona 2020: L'espectacular Rua de l'Artesania en imatges!

Pel que fa a Reus, la disbauxa i la festa es van apoderar dels seus carrers el dissabte a la tarda amb la Rua de Lluïment, en la qual hi van participar unes 8.000 persones repartides en una cinquantena de comparses. Diumenge al matí la capital del Baix Camp es va despertar amb la Rua Matinal, i a la tarda s'ho va passar d'allò més bé amb la tradicional Guerra de Confeti.

Les millors imatges de la Guerra de Confeti del Carnaval de Reus 2020
Reus tanca el diumenge de Carnaval amb la Guerra de Confeti | Laia

Enguany Torredembarra mereix una menció especial després de superar el seu rècord de participants, amb 2.000 inscrits. Un dels actes més destacats és la Rua Matinal de diumenge, arran de mar amb el sol del matí. El Carnaval, doncs, s'ha escampat per un bon grapat de municipis del Camp de Tarragona, com ara Calafell amb el seu Carnaval Xurigué o Vilallonga del Camp, entre d'altres.

La rua matinal del Carnaval 2020 a Torredembarra en imatges!
La rua matinal del Carnaval 2020 a Torredembarra | Àngel Ullate