Els finalistes del PortAutors 2021

Roger Padrós guanya la 4a edició del PortAutors

El Teatret del Serrallo va presentar un ple absolut

La Mostra PortAutors 2021 ha arribat al seu final amb unes grans actuacions en directe. Un Teatret del Serrallo completament ple va acollir la final del certamen musical que arribava a la seva quarta edició d'un festival consolidat que aposta pel talent musical de joves promeses d’arreu del país.

Una actuació final que va tenir a Roger Padrós com a nom destacat. La seva veu potent i melòdica va aconseguir captivar al jurat i els va portar a un viatge ple de sentiment. El jove barceloní de 23 anys s'ha convertit en el guanyador del premi del jurat que li garanteix una gira el pròxim 2022.

Durant l'any vinent, Padrós actuarà als festivals JaVeus, Altacústic, Accents, Espai Jove Kesse, a les festes de Santa Tecla i a la cinquena edició de PortAutors. Una gran recompensa per al jove artista.

A la final també es va fer entrega d'altres premis de la mostra musical. El premi del Públic, premi Artista Local, premi Port de Tarragona i Premi FiM.

El premi del Públic s'ha dut a terme mitjançant votacions populars durant aquesta darrera setmana i hi ha hagut unes votacions molt igualades. Finalment, el guanyador ha sigut Roger Padrós, amb més d'un 30% dels vots. Un premi que consisteix en material d’enregistrament musical patrocinat per AudioTechnica.

El premi Port Tarragona consisteix en l’enregistrament d’un videoclip d’una de les cançons escollides amb el guanyador. Es durà a terme en espais portuaris desconeguts pel públic en general. Un premi que ha recaigut en Roger Padrós.

El premi Artista Local l'ha guanyat Sonia Linares, que consisteix en un curs de formació de producció musical, gentilesa de Yamaha Music School, també patrocinadors del festival.


L'últim premi, el FiM Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca es comunicarà en la presentació de la programació total de la Fira.