Rosa M. Ibarra

La vallenca Rosa Maria Ibarra és escollida portaveu adjunta del PSC al Parlament de Catalunya

La direcció del grup socialista queda encapçalada per Salvador Illa, com a president, i Alicia Romero, com a nova portaveu

La diputada del PSC per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha estat nomenada com a  portaveu adjunta del grup socialista al Parlament de Catalunya. D’aquesta manera la diputada vallenca formarà part del nucli de direcció del principal grup de la Cambra catalana durant aquest mandat que ara s’enceta.

Ibarra ha destacat que «el PSC ha doblat els seus representants a les  comarques tarragonines en aquestes eleccions. Vam ser el partit que, proporcionalment i també en vot absolut, més va créixer dels que teníem representació parlamentària. La nostra aportació va ser decisiva per aconseguir la  victòria socialista al conjunt de Catalunya». Cal recordar que el PSC ha passat de tenir dos a quatre diputats a la demarcació de Tarragona. L’increment del vot socialista ha estat homogeni a totes les comarques de la nostra província, tant a la costa com a l’interior.

«Vam dir durant la campanya i ho repetim ara que serem la veu de defensa dels interessos de les comarques de Tarragona al Parlament. Ser portaveu adjunta del primer partit de Catalunya ens donarà força per aconseguir que aquesta veu sigui més potent, i tots els ciutadans de les nostres comarques en sortiran guanyant», ha explicat la diputada vallenca.

«Les comarques de Tarragona no poden seguir esperant que els partits nacionalistes es treguin la son de les orelles. Ja fa massa temps que patim la falta d’un Govern sòlid i amb les idees clares a la Generalitat. Cada dia queda més clar que el PSC de Salvador Illa és l’alternativa real per tornar a bastir aquesta Catalunya de tots, sense exclusions, que impulsi les polítiques de transformació que la gent reclama a peu de carrer», ha conclòs.

La direcció del grup socialista al Parlament queda encapçalada per Salvador Illa, com a president del grup, i Alicia Romero, com a nova portaveu en substitució d’Eva Granados actual vicepresidenta segona del Parlament de Catalunya.