L'OMS i les autoritats aeronàutiques internacionals han donat a l'Aeroport de Reus l'Acreditació de Salut Aeroportuària.

Reus-París: Vueling aterra a l'Aeroport de Reus amb una nova ruta

La ruta connectarà les dues ciutats dos cops per setmana a partir d'aquesta primavera

Molt bones notícies per a l'Aeroport de Reus. La Diputació de Tarragona ha fet pública una de les fites aconseguides per la Taula Estratègica de l'aeroport. Es tracta d'una nova connexió aèria entre la capital del Baix Camp i París, per part de Vueling.

A partir de la primavera del 2023, l'Aeroport de Reus estarà connectat amb la 'ciutat de la llum' durant dos cops per setmana. Des de l'ens s'ha celebrat aquesta nova connexió que permetrà expandir el mercat internacional de la Costa Daurada amb una ruta fins a París dos cops per setmana, els dimecres i els diumenges.

Els vols ja es poden comprar a partir d'aquest dijous, 10 de novembre, a través dels canals de la companyia de baix cost, però els viatgers hauran d'esperar fins al 26 de març per poder gaudir de les primeres sortides.

La Diputació de Tarragona ha celebrat la nova connexió de l'Aeroport de Reus i l'arribada de la companyia Vueling assegurant que és fruit del «treball conjunt de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus», la qual té com a objectiu «la promoció de l'aeroport per a la consolidació i augment de les operatives», les quals aquest 2022 han comptat ja amb un total de 23 rutes des de Reus, amb destinacions a Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos, Polònia i Palma de Mallorca..