Pla general de l'entrada en obres de l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus perd més rutes amb les retallades de Ryanair a causa dels rebrots i les quarantenes

La decisió s'emmarca en la mesura que ha pres la companyia en l'àmbit global

L'Aeroport de Reus continua sent un dels més afectats d'aquesta pandèmia. La seva aerolínia estrella, Ryanair, va anunciar fa uns dies que prenia mesures a causa dels rebrots i les restriccions en format de quarantenes que diversos països apliquen per la Covid-19, suprimint un 20% de tota la seva operativa, i Reus ha estat un dels perjudicats segons avança el Diari Més.

A partir d'aquest setembre, ja no es podrà volar des de Reus fins a l'aeroport de Londres-Southend, un dels dos que tenia disponibles la capital del Baix Camp. Els dos vols setmanals a Southend quedaran eliminats i només es podrà connectar amb la capital del Regne Unit a través de la ruta fins a Stanstead, que compta amb tres freqüències cada setmana des de Reus.

A més de l'eliminació d'aquesta ruta, també hi ha més conseqüències per a l'aeroport reusenc. Les destinacions Dublín i Shannon es veuen escapçades i la primera d'elles passarà d'oferir vols cada dia a només tres dies de la setmana, mentre que la segona es reduirà al 50% i només tindrà una sortida i arribada, en dissabte.

Ryanair ja havia cancel·lat, amb l'arribada del coronavirus, altres rutes a l'Aeroport de Reus, i enguany ja no s'han ofert vols a Gdansk, Cork, Bristol i Eindhoven. Així doncs, ara mateix des de Reus només es pot volar a l'aeroport de Frankfurt-Hahn, Brusselles Charleroi, Birmingham, East Midlands, Liverpool i Manchester.