Una persona rebent el vaccí de la Covid-19

Salut obre dos nous punts de vacunació sense cita prèvia a Tarragona

Funcionaran la pròxima setmana, de dilluns a dijous, als campus Catalunya i Bellissens de la URV

El Departament de Salut ha anunciat aquest divendres que la pròxima setmana, entre el 13 i el 16 de setembre, habilitarà dos punts de vacunació sense cita prèvia a la Universitat Rovira i Virgili (URV), coincidint amb l’inici del curs universitari. El primer espai estarà ubicat al Campus Catalunya de Tarragona, situat a l’avinguda Catalunya, 35, on es vacunarà de dilluns a dijous de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores.

El segon punt de vacunació estarà instal·lat a Reus, concretament al campus Bellissens, situat a l’avinguda de la Universitat de la capital del Baix Camp. En aquest espai s'administraran vacunes dilluns i dimarts de les 8.30 a les 13.30 hores i el dijous de les 15 a les 19 hores. En aquest sentit, Salut i la URV no descarten obrir punts en altres campus universitaris en les pròximes setmanes.

En aquests punts de vacunació s'administrarà la primera dosi del vaccí a totes les persones que formin part de la comunitat universitària, així com a la resta de població major de 12 anys de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. Aquells que rebin la primera dosi als campus de la URV seran informats per SMS al mòbil de la cita per a la segona dosi.

Acostar la vacuna a la comunitat universitària

L'objectiu d'aquests dos punts de vacunació als campus de la URV és acostar la vacunació contra la Covid-19 a la comunitat universitària en l'inici del nou curs, per tal d'iniciar les classes amb el major nombre de persones immunitzades amb la pauta completa.

Actualment, la cobertura amb la pauta completa a la Regió Sanitària Camp de Tarragona de la franja d’edat entre 16 i 19 anys és del 64,5%; del 55,8% entre 20 i 29 anys, i del 56,2% en el grup de 30 a 34 anys.