Unes torxes de la Petroquímica de Tarragona

'La teva química', la nova campanya de l'AEQT on els treballadors narren el dia a dia

Rep el nom de 'La teva Química', i és una campanya de testimonis d'empleats d'empreses de l'AEQT

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), ha posat en marxa aquest dilluns 8 de novembre la nova campanya de conscienciació ciutadana 'La teva química', que consisteix en la presència de vídeos testimonials per part dels treballadors del sector petroquímic, on aquests expliquen com és la seva rutina a la feina, quins productes s'hi fabriquen, com es treballen conceptes fonamentals com són la seguretat o l'impacte mediambiental, entre d'altres.

Una gran diversitat de treballadors

Han participat en la campanya un total de 16 col·laboradors del sector químic, que formen part de 16 empreses de l'AEQT diferents, amb la intenció de mostrar una visió més representativa i àmplia de la diversitat de companyies diferents segons la seva tipologia o les seves dimensions.

Entre els participants comptem amb  homes i dones de diferents franges d'edats, i que ocupen diferents llocs de treball que existeixen a la indústria química, des d'operadors de planta fins a personal administratiu, i que a més, presenten els diferents graus i tipologies de formació.

La campanya vol fer un reconeixement al sector petroquímic de Tarragona

L'objectiu principal de la iniciativa és valorar i fer un reconeixement a totes les persones que formen part de la indústria química tarragonina. Gràcies als seus nivells de talent, formació i dedicació, han aconseguit ser el motor del territori, sobretot durant el temps de la pandèmia, per garantir a la societat subministraments i béns essencials.

A més, la campanya pretén transmetre quina és la realitat del sector, com és el seu dia a dia, quina és la manera de treballar, entre altres aspectes.

Vídeos ja disponibles

L'eix fonamental de la campanya és la pàgina web, on ja es troben disponibles tots els vídeos en la seva versió completa, a més de l'accés a dades d'interès de l'AEQT i al sector petroquímic de Tarragona.

A través d'aquests vídeos en versió completa, s'ha pogut dur a terme una edició per poder oferir versions més curtes que poden ser incloses a les diferents xarxes socials, gràcies a una campanya que s'allargarà més de dos mesos, fins a mitjans de gener del 2022.