Façana exterior del CAP Sant Pere de Reus

Set treballadors del CUAP Sant Pere de Reus donen positiu en Covid-19

Serien metges, personal d'infermeria i de serveis | El sindicat USITAC demana «més controls»

Un cribratge entre el personal del Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Sant Pere de Reus ha confirmat que set treballadors del centre són positius en Covid-19, segons avança el 'Diari Més' i denuncia el sindicat USITAC. Entre els infectats es trobarien «metges, infermers i personal de gestió i serveis», i el brot es produeix, precisament, en un dels centres de salut encarregats de fer proves PCR a persones simptomàtiques i a contactes estrets d'altres positius.

La confirmació que hi hauria treballadors amb el virus, i que ara es troben en quarantena, ha encès totes les alarmes al sindicat, que s'ha apresurat a demanar «més control i més desinfecció» al Sant Pere per evitar que la presència de la Covid-19 es pugui seguir expandint. USITAC demana intensificat el cribratge  a tot el personal i fer-ne seguiment constant.

El primer cas de coronavirus  al Sant Pere dataria d'ara fa dues setmanes, malgrat que el resultat d'aquest cribratge s'ha confirmat en aquests dies. És per això que des del sindicat demanen també que no es retirin els mòduls prefabricats als afores del CUAP que es van instal·lar per fer les proves a centenars de veïns dels barris de la Pastoreta, la Sardana i Monestir fa tot just unes setmanes, i proposen que ara es facin servir «per fer les proves  que siguin necessàries» al personal del mateix centre.