Pla mitjà, d'esquenes, de l'acusat de quatre delictes d'agressió sexual amb penetració a menors de 16 anys, abans de l'inici de la vista, a l'Audiència Provincial de Tarragona.

Suspès el judici contra l'acusat de quatre delictes d'agressió sexual a dues menors a Miami Platja

La fiscalia demana 43 anys de presó mentre que l'acusació particular eleva la petició fins als 60

L'Audiència Provincial de Tarragona ha suspès aquest dilluns el judici contra un home acusat de quatre delictes d'agressió sexual a dues noies menors de 16 anys. El magistrat ha decidit l'aplaçament per qüestions tècniques després d'acceptar la petició de la fiscalia i l'acusació particular perquè les dues joves puguin declarar en el judici. Les víctimes ja van fer una declaració enregistrada a l'inici del procediment però la gravació no està transcrita i això dificultaria la comparació de les proves en la vista. Finalment, s'ha posposat per al 26 de juliol. La fiscalia demana 43 anys de presó mentre que l'acusació particular eleva la petició fins als 60 anys.

Els fets es remunten a l'agost del 2015. Segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, l'home va quedar amb la primera denunciant, de 14 anys, a la qual ja coneixia i la va dur a uns edificis en obres a prop del seu domicili, a Miami Platja (Mont-roig del Camp). Allà hauria començat a petonejar-la sense el seu consentiment i després l'hauria agredida després que ella intentés demanar ajuda amb el telèfon mòbil. «Acte seguit la va agafar amb força pels braços i la va girar d'esquena, el processat es va abaixar els pantalons i la va penetrar vaginalment», narra la fiscal en el seu escrit. Per aquests fets el ministeri fiscal reclama 10 anys de presó, 3.000 euros d'indemnització  i la prohibició d'acostar-se a la jove a menys de 300 metres, d'acostar-se al seu domicili i de comunicar-s'hi durant 11 anys. 

Pel que fa a la segona denunciant, els fets s'haurien produït entre gener i principis d'estiu del 2016. Fins a tres vegades, l'home hauria mantingut relacions sexuals amb penetració vaginal no consentida amb una noia de 15 anys. Segons la fiscal, l'acusat hauria amenaçat la jove de difondre imatges íntimes d'ella si no hi accedia. Per cadascuna de les presumptes agressions la fiscalia reclama 11 anys de presó i la prohibició d'acostar-se a la jove a menys de 300 metres, d'acostar-se al seu domicili i de comunicar-s'hi durant 12 anys, a més de 3.000 euros d'indemnització. L'acusació particular demana 15 anys de presó per cadascuna de les quadre suposades violacions.