Un nombrós grup de gent intenta entrar a un tren a l'estació de Barcelona-Sants

Problemes a Rodalies per una incidència elèctrica: tallada la circulació a Tarragona

El tall s'ha produït entre Reus i La Plana Picamoixons | S'ha establert transport alternatiu per carretera entre Reus i Lleida pels serveis de la línia R14

ACTUALITZACIÓ 9/01 a les 10.39 hores

Els tècnics d'Adif han restablert la circulació ferroviària entre Reus i la Plana-Picamoixons de la línia de Rodalies R14 que havia quedat interrompuda per una incidència al sistema d'electrificació aquest dissabte a la tarda. Una hora i mitja després de l'avís, els trens tornen a circular per aquesta línia.

A causa de l'avaria, s'ha establert transport alternatiu per carretera entre Reus i Lleida pels trens de la línia R14 afectats i dos trens han hagut de ser transbordats amb 73 passatgers afectats.
 

NOTÍCIA 8/01 a les 17.27 hores

La circulació ferroviària entre Reus i La Plana de Picamoixons de la línia de Rodalies R14 ha quedat interrompuda per una incidència al sistema d'electrificació, tal com ha informat Adif.


L'avís s'ha donat a les quatre de la tarda d'aquest dissabte i els tècnics d'Adif s'estan desplaçant fins al lloc dels fets per reparar l'afectació a la catenària. L'incident ha succeït entre Alcover i La Plana de Picamoixons.

S'ha establert transport alternatiu per carretera entre Reus i Lleida pels serveis de la línia R14 que es vegin afectats. De moment, s'ha hagut de transbordar un tren amb 42 passatgers.