L'edifici del Teatret del Serrallo, a l'antic Pòsit de pescadors

El Teatret del Serrallo programa el cicle 'Teatret Familiar'

Són tres activitats dirigides al públic familiar els diumenges del 6 al 20 de març

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona reinicia la programació pròpia amb el cicle 'Teatret Familiar'. Un cicle que començarà el 6 de març i s'allargarà amb dues sessions més el 13 i 20 de març.

La proposta cultural engloba diferents accions per a tots els públics, però estan dirigides especialment al públic familiar. Les activitats que es faran són: el taller de creació de contes amb Joan Rioné; Elmer, l'elefant de colors; i Genèrics, la proposta per treballar la igualtat de gènere.

El taller de creació de contes

El cicle 'Teatret Familiar' donarà el tret de sortida el 6 de març en dues sessions del taller de creació de contes per a tota la família de Joan Rioné. La primera sessió serà a les 11.30 hores i la segona a les 12.30 hores.

Joan Rioné, extraordinari narrador de contes, porta una proposta que combina els contacontes mariners amb un taller. El contista narra com en Batot, instructor de navegació amb contes, viatja per tots els mars, sense aixecar el cul de la cadira.

Amb ell, escoltarem meravelloses històries marineres i aprendrem a navegar i narrar amb les nostres pròpies històries a fi d'obtenir el títol corresponent de 'capità/ana de navegació amb contes'. L'edat recomanada és per a infants a partir de 4 anys.

Elmer, l'elefant de colors

El diumenge 13 de març, a les 11.30 hores, hi haurà la segona sessió del cicle familiar. El públic gaudirà d'un espectacle gens convencional on s'ensenya la importància de ser un mateix, transmetent valors positius tan importants com el respecte, l'acceptació i la diversitat. 

'Elmer, l'elefant de colors' és un conte clàssic infantil creat per David Mckee. Explica la història d'un elefant gens avorrit en el seu dia a dia, en un món on tots els seus amics són de color «elefant» i ell és multicolor.

La igualtat de gènere amb 'Genèrics'

El cicle clourà el diumenge 20 de març a les 11.30 hores. Una proposta per treballar la igualtat de gènere en dues històries: 'La Ventafocs que no volia menjar perdius' i 'La meitat d'en Jan'.

Unes històries que ens conviden a reflexionar, reivindiquen la llibertat, l'autonomia, la valentia, els estereotips femenins i masculins i molt més.

Per a reservar les invitacions, cal accedir al web d'Entradium. Tota la informació referent a aquestes activitats i d'altres organitzades pel Teatret del Serrallo es poden trobar a la web del Port de Tarragona i a les xarxes socials del Teatret.