Imatge del Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

La 3a edició del 'Teatret de Conte' arrenca amb Moby Dick al Port de Tarragona

Es farà durant el cap de setmana 23 i 24 d'octubre, tot i que les entrades estaran disponibles a partir del 14.

La tercera edició del 'Teatret de Conte' feta pel Teatret del Serrallo al Port de Tarragona, s'estrenarà el dissabte 23 d'octubre i durarà fins al diumenge 24, amb una programació que inclou, entre altres coses, narració de contes i tallers per a totes les edats.

L'objectiu de l'organització és mostrar una versió diferent de l'obra Moby Dick gràcies a un dels contacontes més veterans del territori com és Agustí Farré, la innovació del Centre de Titelles de Lleida i la particular història d'amor de l'Eudald Ferré.

Les entrades, totalment gratuïtes, estaran disponibles a partir del 14 d'octubre a la pàgina del Port de Tarragona i a la plataforma https://entradium.com/. El Teatret del Serrallo assenyala que les activitats tindran un aforament limitat i respectaran els protocols i les mesures d'higiene i seguretat que estiguin en actiu per la Covid-19. A més, el Port sortejarà entre el públic assistent 16 invitacions per visitar l'Observatori blau del Museu del Port de Tarragona, per conèixer el fons marí amb més proximitat.

Les activitats començaran el dissabte a les 11:30 hores amb 'Fem Balenes amb Agustí Farré', on es podrà gaudir de les magnífiques narracions del propi conta contes. Més tard, a les 18:00 hores, els espectadors podran presenciar l'espectacle de titelles 'On vas Moby Dick?', organitzat pel Centre de titelles de Lleida. Aquestes dues activitats es faran al Teatret del Serrallo.

El diumenge, l'edició canvia d'escenari i farà quatre sessions repartides, al llarg de tot el dia, a la Sala 2 del Refugi 1 del Moll de Costa on es narrarà la història 'La petita Moby Kick d'Eudald Ferré'.

'Teatret de Conte' convida les famílies a participar en les diverses activitats lúdiques que s'organitzen entorn la figura protagonista de l'obra literària d'Herman Melville, Moby Dick. Un cop més, el Teatret farà créixer la imaginació de grans i petits per crear un món de fantasia.