L'OMS i les autoritats aeronàutiques internacionals han donat a l'Aeroport de Reus l'Acreditació de Salut Aeroportuària.

Tornen els vols entre Reus i Mallorca i per menys de 40 euros

La ruta, operada per Air Nostrum, tindrà dos vols setmanals entre la capital del Baix Camp i Palma

Aquest dimarts es posen en marxa els vols entre Reus i Mallorca, a càrrec de la companyia Air Nostrum, que durant els mesos d'estiu —entre el 14 de juny i el 4 de setembre— oferirà 4.600 seients per connectar la capital del Baix Camp i Palma. Els bitllets es poden comprar a través del web d'Iberia a partir de 39 euros i el vol té una durada de poc menys d'una hora.

En aquest sentit, cal recordar que la línia entre Reus i Mallorca és una de les rutes històriques de l'aeroport reusenc, que operava just abans del gran increment de passatgers provocat per Ryanair. En aquest sentit, l'enllaç es va oferir fins a l'any 2007 i també anava a càrrec d'Air Nostrum. Ara, 15 anys després, es recupera la ruta.

Cal recordar que el passat estiu, l'aeroport de Reus també va tenir connexió amb les Illes Balears, ja que la mateixa Air Nostrum va operar un vol entre Reus i Eivissa. En aquest sentit, van ser uns 1.200 els passatgers que va utilitzar la connexió.

Reus - Mallorca: L'única ruta nacional des de la capital del Baix Camp

La connexió entre Reus i Mallorca és l'única ruta nacional que està confirmada a l'aeròdrom reusenc. Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', la ruta tindrà un viatge d'anada i tornada dos dies a la setmana. Entre el 14 de juny i el 21 de juliol seran els dimarts i els divendres, mentre que del 22 de juliol al 4 de setembre els avions d'Air Nostrum entre Reus i Mallorca volaran els dimarts i els dissabtes.

De cara a la temporada d'hivern, Air Nostrum encara no ha decidit si operarà vols entre la capital del Baix Camp i les Illes Balears, tot i que sí que s'han mostrat oberts a continuar operant de cara a pròxims estius.