Imatge d'un micròfon amb llums en un escenari.

Últims dies per participar a PortAutors/es, el certamen que busca nous talents musicals

En aquesta quarta convocatòria, un dels premis serà la gravació d'un videoclip a les instal·lacions del Port de Tarragona

El Port de Tarragona continua donant suport al talent de casa nostra. Fins al pròxim dilluns 20 de setembre, tots els artistes interessats poden participar a la nova convocatòria de PortAutors/es, la quarta edició d'aquest certament organitzat pel Teatret del Serrallo, un dels espais del Moll de Costa més emblemàtics.

En aquesta nova convocatòria, els i les artistes de tot l'Estat podran optar a un premi molt especial: la gravació d'un videoclip musical. Aquest videoclip es gravarà amb l'ajuda d'un equip de professionals del sector i estarà localitzat a les instal·lacions del Port de Tarragona, espai que ja han acollit nombrosos rodatges, des de sèries, passant per documentals, anuncis i també videoclips.

La quarta convocatòria d'aquest certamen està en marxa des del mes de juliol i aquests son els darrers dies per apuntar-s'hi. Es poden consultar les bases en aquest enllaç. El jurat, format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical, seleccionarà 6 finalistes i 4 reserves durant la fase d'inscripció, la qual està ara en marxa.

Es tracta d'un dels certàmens més importants a casa nostra per potenciar el talent musical, i és que compta amb cinc premis. Al premi del jurat, el premi del públic, el premi a l'artista local i el nou premi FiM Vila-seca, se li ha de sumar ara també aquest guardó, al premi videoclip PortTarragona. Serà l'organització de PortAutors/es qui escollirà el guanyador o guanyadora d'aquesta categoria.

El concurs aconsegueix d'aquesta manera premiar els artistes en diferents vessants de la creativitat. Una oportunitat d'or, doncs, a la qual estan cridats tots els creadors no només del nostre territori, si no d'arreu de l'Estat. 

Els guardonats d'aquesta quarta edició del PortAutors/es seran anunciats després d'una gala que es durà a terme al Teatret del Serrallo el pròxim mes de novembre, si la situació epidemiològica ho permet.