Una de les aules de la facultat d'Economia i Empresa de la URV, amb alumnes de primer

La URV ampliarà l'aforament de les aules fins al 30% i afectarà tots els cursos

La mesura tardarà unes dues setmanes a aplicar-se

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ampliarà l'aforament de les aules fins al 30%, tal com permeten les mesures aprovades pel Procicat. Segons ha informat la institució, la mesura entrarà en vigor aproximadament d'aquí un parell de setmanes, ja que cal prendre decisions per adaptar-s'hi. El nou aforament també permetrà que els alumnes de tots els cursos puguin tornar a fer classes presencials, i no només els de primer com fins ara. Els estudiants hauran de consultar amb la seva facultat els detalls de la mesura, ja que cada centre haurà d'adaptar el model híbrid establert aquest curs.

La rectora de la URV, María José Figueras, ja ha convocat els degans i deganes, directors i directores d'escoles universitàries i responsables d'ensenyaments per acordar com articular les noves indicacions del Procicat. Des de la institució es considera que no hi haurà cap problema en aplicar-les. La URV ha destacat que en tots els casos l'activitat presencial als campus es realitza seguint les mesures de protecció i organitzatives per evitar la generació de riscos en la propagació de la Covid-19.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!