El Palau d'Esports Catalunya de Tarragona preparat per la vacunació massiva

La vacunació massiva al Palau d'Esports Catalunya de Tarragona començarà el 30 d'abril

A ple rendiment, s'administraran 21.000 dosis per setmana | També hi haurà punts intermedis a Reus, Valls i Calafell

El Palau d'Esports Catalunya de Tarragona ja està preparat per acollir el dispositiu de vacunació massiva a la regió sanitària Camp de Tarragona. Es convertirà en un espai de 1.500 metres quadrats, en el qual s'hi ha instal·lat un dispositiu amb 24 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona de descans un cop administrada la vacuna i un espai per atenció mèdica. A més, permetrà que a ple rendiment puguin administrar-se 21.000 dosis per setmana.

El Palau d'Esports està preparat per poder vacunar a partir de la setmana vinent i la previsió actual és que entri en funcionament a partir del pròxim divendres  i s'administrin vacunes a persones compreses en la franja dels 70 als 79 anys. Durant aquesta setmana, personal del Patronat Municipal d’Esports, de l’Institut Català de la Salut (ICS) i de la Regió Sanitària Camp de Tarragona han treballat per tal d’adequar aquesta instal·lació.

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà han visitat aquest matí el Palau d’Esports Catalunya.

Altres punts de vacunació massiva al Camp de Tarragona

A més del Palau d'Esports Catalunya a Tarragona, també s'han instal·lat punts intermedis de vacunació massiva amb una capacitat inferior, però facilitaran l'accés a la ciutadania. Aquests punts seran el pavelló Joan Ortoll de  Calafell, la sala Kursaal de Valls  i un punt a  Reus  per al qual la regió sanitària Camp de Tarragona està valorant-ne quin és el més adient, però el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, ha explicat que serà la Palma de Reus.

En relació a aquests punts, a partir de dilluns la sala Kursaal de Valls ja estarà operativa. Pel que fa a Calafell, al pavelló Joan Ortoll ja s’han administrat vacunes des de l’Àrea Bàsica de Salut.