La nova executiva de la JSC de Tarragona.

El vendrellenc Christian Soriano, escollit primer secretari de la Joventut Socialista de Tarragona

La capital del Baix Penedès va acollir el setè Congrés de la JSCT

La Joventut Socialista de les Comarques de Tarragona va celebrar aquest dissabte 3 de juliol el seu setè congrés. L'emplaçament va ser l'Auditori del Tívoli del Vendrell, on es van reunir una trentena de joves socialistes de la demarcació. El lema del congrés era 'El moment d'avançar'.

Nova executiva

L'acte va servir per renovar els òrgans de la federació, aprovant-se una nova executiva que està liderada pel vendrellenc Christian Soriano. Aquesta executiva, que ha rellevat la que encapçalava el tarragoní Nacho García, va rebre un suport del 96% dels participants. Al costat de Soriano hi ha Ismael Fraile (Organització), Laia Fernández (Formació), Albert Soriano (Política Municipal) o Lucía Orden (Feminisme).

Completen l'executiva Beatriz Uceda (Educació), Xavier Pova (Joventut i LGTBI+) i Patricia Virumbrales (Transició Ecològica). L'acte va comptar amb les intervencions del primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, la diputada Rosa Maria Ibarra i el primer secretari de la JSC, Ot García.

Al congrés es va aprovar una resolució per impulsar l'Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona. En el seu discurs d'acceptació, Soriano va acusar els governs independentistes de governar només per una part de Catalunya. «No es poden construir societats destruint pluralitats», va afirmar el nou primer secretari de la JSC de Tarragona.